Hodnocení obchodu

5,0 591 hodnocení
Přidat hodnocení
5
586x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
AN Avatar autora Andrea Nováková | 6.4.2024
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milá paní Nováková, děkujeme za Váš nákup i za hvězdné hodnocení;-)
SV Avatar autora Stanislav Vegner | 4.4.2024
Maximálni spokojenost!!!! Už mám doma 3 trička jedno hezčí než druhý 😁😁
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
A my máme maximální radost z Vaší spokojenosti;-) Děkujeme za krásné hodnocení i za Vaši věrnost. Ať Vám trička dobře slouží!
MP Avatar autora Magda Pokorná | 31.3.2024
Vynikající rychlost, zboží perfektní.
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milá paní Pokorná, děkujeme za krásné hodnocení. Snažíme se odbavovat objednávky tak rychle, jak rychle si je baron Prášil schopný vymýšlet nové historky. Tedy velice rychle;-) Jsme rádi, že jsme Vás mohli potěšit!
C Avatar autora Camo | 22.3.2024
Spokojenost.Kvalitní výrobky. Doporučuji
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Děkujeme za krásné hodnocení i doporučení;-)
JP Avatar autora Jaroslav Polák | 22.3.2024
Vše v pořádku
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Tak to má být;-) Děkujeme za Váš nákup i heké hodnocení! Mějte krásný den!
JM Avatar autora Jiří Miškech | 22.3.2024
Jsem spokojen. A zboží vždy dorazí precizně zabalené.
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milý pane Miškechu, jsme moc rádi, že byla objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti. Za pohledné a precizní balení může naše skvělá Lucka, která objednávkám věnuje tu nejlepší péči;-) Krásný den!
TS Avatar autora Tomáš Stejskal | 22.3.2024
Vše v naprostém pořádku, příjemná komunikace, rychlost dodání, kvalita zabalení a samozřejmě skvostný obsah!
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milý pane Stejskale, děkujeme za krásné hodnocení naší práce! Šíření fantazie Karla Zemana po celém světě je pro nás radost a objednávkám věnujeme tu nejlepší péči.
VT Avatar autora Vlastimil Touš | 19.3.2024
rychlost, příjemná obsluha při výdeji, skvěle baleno.
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milý pane Touši, jsme rádi, že jste spokojen! Děkujeme za Váš nákup a přejeme dny plné dobrodružství;-)
Avatar autora Petr Štípek | 19.3.2024
Skvělá komunikace s obchodem, skvěle zabaleno, sleva na další nákup. Doporučuji každému fanouškovi!!!
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Děkujeme za krásné hodnocení, pane Štípku!
VP Avatar autora Václav Pražák | 17.3.2024
Velmi.
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Ano, velmi nás potěšilo, že jsme Vám mohli udělat radost;-) Děkujeme za Váš nákup a přejeme krásné dny plné dobrodružství!
Avatar autora | 16.3.2024
Velmi rychlé vyřízení objednávky a doručení
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Na fantazii Karla Zemana Vás nechceme nechat čekat a tak objednávky zasíláme co nejdříve. Děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že Vám naše služby i produkty přinesly radost;-)
LS Avatar autora Lenka Schulzová | 15.3.2024
Spolehlivost, rychlost, okamžité zaslání, pečlivé a vkusné zabalení, krásné dárky. Doporučuji všem!
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Radost, potěšení, energie a chuť pokračovat v dobře odvedené práci. To vše v nás probudilo Vaše hodnocení! Děkujeme za krásnou pochvalu a přejeme krásné dny plné dobrodružství;-)
Avatar autora | 15.3.2024
+ určitě všem doporučuji

MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Děkujeme;-)
Avatar autora | 14.3.2024
+ Vše perfektní a rychlé dodání

MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Děkujeme, jsme rádi, že jste byl s Vaším nákupem spokojen;-)
TO Avatar autora Tomáš Olžbut | 14.3.2024
Vždy perfektní, naprostá spokojenost.
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milý Tomáši, děkujeme za Váš nákup i krásné hodnocení!
HH Avatar autora Hana Hanzlíková | 12.3.2024
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milá Hano, děkujeme za Vaše pětihvězdičkové hodnocení;-)
RW Avatar autora Robert Welszar | 7.3.2024
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Děkujeme za Váš nákup i Vaše pětihvězdičkové hodnocení;-)
SH Avatar autora Stanislava Hartová | 5.3.2024
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Milá Stanislavo, děkujeme za Váš nákup i plný počet hvězd;-)
DK Avatar autora Dagmara Krčková | 2.3.2024
Spokojenost, osobní odběr bez problémů
MZ Avatar autora Muzeum Karla Zemana (Administrátor) 12.4.2024
Radost;-) Děkujeme za milé hodnocení, jsme rádi, že jsme Vás mohli potěšit.
RH Avatar autora Roman Hamáček | 1.3.2024

Stránka 2 z 30 , položek celkem: 591